Konvektomat VENEXIA, kapacita 5 x GN 1/1, dotykový displej

Výrobce: VENIX

Šířka 792 mm
Hloubka 945 mm
Výška 770 mm
Ovládání dotykové LCD
Samočistícím systémem integrovaný
Napětí: 400V 3N V
Vzdálenost mezi zásuvy 75 mm
Výkon 9 kW
Materiál Nerezová ocel
Velikost komory 460 x 630 X 452 mm
Obousměrné motory Ano
Počet rychlostí ventilátoru 10
Hmotnost 92 kg
Kapacita GN 5 x GN 1/1
Max.teplota 280 °C
Kód produktu: SAN MARCO SM05TCC
Cena: 142 990,00 Kč (bez DPH)

Popis produktu: Konvektomat VENEXIA, kapacita 5 x GN 1/1, dotykový displej

Konvektomat od italského výrobce VENIX je světová jednička na trhu v oblasti konvektomatů. Modelová řada VENEXIA je prémiový konvektomat, který je inspirovaný dokonalostí Benátek. Tyto profesionální konvektomaty obsahují velmi pokročilý software, který stimuluje kreativitu kuchaře a zjednošuje práce vašich zaměstnanců.

Proces vaření je neustále sledován a hlídán integrovaným operačním systémem konvektomatu. Tento systém se nastavuje pohodlně přes dotykovou obrazovku 7 palců (cca 18 cm). Displej má rozlišení 800x480px a pracuje na systému Android. Konvektomat je možné také připojit na VENIX cloud a získat výhody s tím spojené. Konvektomat má také možnosti připojení na WIFI, kvůli vzdálenému monitorování (PC, z tabletu, smartphonu, atd.). Dále nemůže chybět USB port pro kompletní diagnostiku stroje.

Dále konvektomat obsahuje: - třífázový motor - obousměrný reverzní ventilátorový systém (80 sekund) - nastavení předehřevu - funkce udržení teploty vaření na 70° - precizní a velmi přesná regulace teploty - systém dynamické distribuce vzduchu s invertorem - samočistící systém - zesílené dveře s dvojitým, speciálním sklem - kvalitní izolace zabraňující zbytečnému ohřívání těla stroje


Použité foto může být pouze ilustrační.